App Available

Company Detail

  1. Home
  2. Research and Development
  3. Company detail
employer

About “Jenifer Ryles”

Kuinka voit pelata Texas Hold’em?

Saattaa kestää pari vuotta pelata peliä (tai kolme), fi.poker-4all.com mutta voitosta ja oppimisesta saadut hyödyt ovat avain tielle voittoon. Ja vaikka on helppo löytää “korkealaatuisia” pöytiä verkossa, tietää, että pelaaja ei tuhlaa aikaa pelaamalla väärää peliä lopulta määrittää, onko pelisi hyvä. Tässä aloittelijan oppaassa kävelemme läpi kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää voittaaksesi Texas Hold’em pokerin käden. Texas Hold’em on yksi suosituimmista pokerityypeistä maailmassa.

Tämä yhteisö korttipeli voi tuntua monimutkaiselta aluksi, mutta se on itse asiassa melko yksinkertainen, kun opit perussäännöt ja pelattavuus. Toiseksi, visualisointi harjoitus on tehnyt minusta paljon parempi pokeri pelaaja yleensä. Kun alat miettiä, miten eri liikkeet kädessä toimivat, huomaat, että olet paljon mukavampi, kun olet kädessä. Sinulla on enemmän vastuuntuntoa, koska tiedät, että sinun on tehtävä kaikkensa pysyäkseen käsissäsi.

Tunnet olosi itsevarmemmaksi, sinusta tuntuu valmistautuneemmalta ja sinusta tuntuu, että hallitset omaa kohtaloasi. Käyttämällä visualisointi harjoitus on tehnyt minusta paljon parempi bluffing. Pelaajat voivat valita eri rajoja, pelejä – no-limit hold’em stud ja tietenkin turnauksia. Jopa tänä päivänä ja aikakaudella, turnaukset ovat edelleen leipää ja voita online-pokeria. Mutta hieno asia online-pokeri maisemassa on, että on niin paljon enemmän valinnanvaraa.

Turnaukset ovat helppoja oppia, tarjoavat nopeaa toimintaa ja tarjoavat suurempia potteja, mikä tekee siitä ihanteellisen paikan aloitteleville pokerinpelaajille. On online-pokerisivustoja, jotka tarjoavat useita pelejä yhdellä sivustolla, kuten Texas Hold’em ja Razz. Jos välität pelistä, niin teet mitä tahansa, jotta voit tulla paremmaksi pokerin pelaajaksi. Tämä tarkoittaa, että sinusta tulee kärsivällisempi, kurinalaisempi, parempi bluffari, strategisempi pelissäsi ja niin edelleen.

Opi virheistäsi Mieti, miten olet pelannut jokaista kättä viime päivinä. Tässä muutamia asioita, joita teen. Miten käytät kaikkia näitä taitoja? Harjoittelu ei ole tarkka tiede, mutta voit silti tehdä asioita, joiden avulla voit oppia nopeammin. Oletko voittanut käden vai taittanut liian aikaisin? On hyvä muistaa tappiot kädessä. Miten välttää samaa virhettä seuraavan kerran? Olitko liian tiukka tai nostosi oli liian korkea?

Mikä on mielestäsi menetyksesi syy? Bluffaaminen on aivan väärin. Vaikka muut pelaajat kädessä kaikki ajattelevat sinulla on hämmästyttävä käsi, et todennäköisesti ole, ja vaikka sinulla on hyvä käsi, hän tietää tämän, koska hän ei soita sinulle. Onko bluffaaminen perusteltua pokeriin? Vastustajasi ei saa koskaan kutsua viimeistä panosta tai nostaa sinua. Näiden pelaajien ei tarvitse ostaa erillisiä turnauspisteitä. Yleensä pelataan kuudessa kierroksessa tai vähemmän, pelaajat maksavat 1.00 per käsi, saavat turnauksen sirun jokaisesta voitetusta kädestä ja turnauksen sirun rikkoutuneesta kädestä.

Multi-Table Cash (tai Mixed-Type) -pelit – Pelaaja asettaa viiden kortin turnauksessa sallitun vähimmäispanoksen 5,00.

Posted projects

No projects posted yet by this employer.